NYHETER HISTORIA CK CREW VIMMELREPORTAGE SHOP KONTAKTA OSS LÄNKAR GÄSTBOK

NYHETER

 

2007-03-23 - CK Crew gör Kalmar - Club Käftfylletaxi!

Mustaschfesten blev otroligt lyckad. Men mer om den senare. I väntan på bättre tider och CK - Sweet Sixteen kan man nu äntligen läsa historien om Bitchen 2 i reportageavdelningen, samt titta på vimmelbilder m.m. från Kalmarresan. Mycket Nöje önskar CK Crew.

EFTERLYSNING

Club Käftsmäll letar efter en bra fest / konsertlokal i Nyköping med omnejd. Tipsa oss och bli rikligt belönad!

 


 

2007-03-04 - Sweet Sixteen - Club Käftsmäll jubilerar.

Lördagen den 14:e April smäller det igen. Club Käftsmäll fyller år och återvänder till rötterna. Denna gång är det tillbaks till Vesterlunds Krog som gäller - se Premiärfesten. Som vanligt vankas det livemusik - denna gång gästas vi av überfeta Embers Arise från Eskilstuna - gladlynt festhumör och ond bråd bröl. Och kanske en och annan överraskning. Bland annat ryktas det om att de beryktade snackshinkarna kommer att göra en storstilad comeback.

Om du missar den här feta festen får du fan skylla dig själv!!

SWEET SIXTEEN

När: Lördagen den 14:e April.
Var: Vesterlunds Krog, Wedholms Allé.
På scen: Embers Arise (ESKILSTUNA).
Åldersgräns: 18 år.
Biljettpris: 100:-

Baren öppnar som vanligt klockan 21:00.

Kontakta Club Käftsmäll för biljettköp.

LÄNKAR

Embers Arise @ MySpace
Karta
Visit Nyköping - Boende & Turism

 


 

2007-03-02 - Mustaschfest '07.

Nu är det återigen dags för mustaschfest. Så sätt igång odlingen eller kamma lösmustaschen - för Lördagen den 17:e Mars smäller det. Festen går av stapeln hos Jocke på Östra Kyrkogatan 42 (Tobbes gamla lägenhet). En bra tidpunkt att dyka upp på kan vara runt 19:00. Sen blir det någon form av utgång där vi gör complete fools of ourselves (som vanligt m.a.o.) på stan.

MUSTASCHFEST '07

När: Lördagen den 17:e Mars.
Var: Östra Kyrkogatan 42, Nyköping.

 


 

2007-02-27 - Club Käftfylletaxi är här!

Avslutar du dina lördagar vid den lokala grillen, raljerarandes för dig sjäv med en halv kebabrulle i högsta hugg? Har du tråkiga stolpskott till vänner, som du helst av allt vill slippa undan på helgkvällarna? Eller känner du dig bara lite ensam emellanåt? Oavsett vad du svarar har vi i Club Käftsmäll nu erbjudandet för dig - Club Käftfylletaxi!

Club Käftfylletaxi är ett partymonster på fyra hjul som gör allt för att förgylla just DIN festkväll. Hör av dig till oss via e-post eller telefon, så kommer vi till dig i en bil som är till bristningsgränsen fylld med CK-Crewmedlemmar, musik, attityd och inte minst Bröl. Det enda det kostar för dig är vår resa (bensinpengar alltså) och uppehälle till aktuella CK-Crewmedlemmar. Resten står vi för!

Så tveka inte! Vill du ha en tokaggressiv prick över din festkvälls i är Club Käftfylletaxi det enda valet för dig.

Mer info om den första Club Käftfylletaxin (om man inte räknar originaltaxin - Högdalen - Nyköping, där de första uppslagen till detta makalösa event materialiserades för första gången) kommer snart! CK Crew reste denna gång Nyköping - Kalmar med Bitchen 2 och ett par nöjda medpassagerare. Allt dokumenterades som sig bör i både text och bild.

EFTERLYSNING

Club Käftsmäll letar efter en bra fest / konsertlokal i Nyköping med omnejd. Tipsa oss och bli rikligt belönad!

 


 

2007-02-19 - Club Käftsmäll på äventyr i Asien.

Club Käftsmälls husdoktor vidgar sina vyer och kan numera snirkla in titeln utlandskorrespondent på sitt CK-CV. På vår reportageavdelning kan du från och med nu följa Erik Bäcks fantastiska världsresa. Med djupaste Asien som utgångspunkt arbetar han strategiskt för att nå resans huvudmål - att hitta nya, tidigare oupptäckta människoraser. Utöver det spanar han ständigt efter nya former av elixir och rus som han kan fylla sin doktorsväska med. Dessutom har han en egen, personlig agenda - att hitta och fota minst en levande ladyboy.

Man kan nu avnjuta del två i denna djuplodande och informativa reportageserie.

 


 

2007-01-11 - Affären har öppnat!

Om mord är en rätt som serveras bäst kall, serveras Club käftsmäll bäst live. Men tyvärr kan inte varje kväll vara en CK-kväll. Därför finns nu ett substitut. För dig som trivs bäst med en Bröl i handen och förbannad musik hamrandes på trumhinnan har nämligen CK Shop öppnat. Här kan du handla vår feta tischa för det grymma priset av 120 kr INKLUSIVE FRAKT! Du kan alltså få en tokigt clean tröja för ett tokigt billigt pris. Shop 'til you drop or die!

 


 

2007-01-08 - Ny tid - Ny stil!

Under dagarna kommer det hända lite grejer här på clubkaftsmall.com. Det har dykt upp lite krönikor - bland annat om CK Hunting Season och året som gått, framtiden för CK m.m. Det finns även lite bilder från ovan nämnda tillställning.

Vi jobbar även på att få igång vår affär. Där du i framtiden kommer kunna handla tröjor, bröl, musik och annat som gör livet värt att leva.

Mycket nöje och välkomna till ett förjävligt 2007!

/CK Crew

 


 

2006-11-30 - Reportage.

Under vår nya sektion - Reportage - kan man avnjuta en intervju med Gustav Andersson, gitarrist i Club Käftsmäll-aktuella bandet Lackarmé. I framtiden kommer vi ha många nya reportage och kanske även konsertrecensioner m.m. Kan vara väl värt att hålla ögonen på.

Glöm inte att vi har lite biljetter kvar. Och att skicka in om du har bilder från tidigare evenemang. Emottages med en varm käftsmäll.

 

 

Denna hemsida är optimerad för Mozilla Firefox och Internet Explorer 7.0. © 2006/2007 Hemspring Produktion